.

Agenda

Bezoekers

vandaagvandaag13
gisterengisteren84
Deze weekDeze week168
Deze maandDeze maand1573
TotaalTotaal172762
54.224.148.23

Steun W-Groep Made met de Rabobank clubkas campagne!

RABOKZ050 coverfoto facebook2018 Amerstreek

Vanaf woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 gaat de Rabobank Clubkas Campagne weer van start. W-Groep Made doet weer mee aan de Rabobank clubkas campagne 2018.

 

Vanaf woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 kunt u uw stem uitbrengen op W-Groep Made. Vraag ook aan familie, vrienden en kennissen of zij lid zijn van Rabobank Amerstreek, zodat zij hun stem uitbrengen op onze organisatie. Elk jaar stelt de Rabobank een bedrag beschikbaar dat verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen. Leden van Rabobank Amerstreek ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen.

Wij rekenen op uw stem !!!!

 

Klik hier om uw stem uitbrengen!

 

Draagt u W-Groep Made een warm hart toe?
Steun ons met de Rabobank clubkas campagne! De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Amerstreek inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Rabobank Amerstreek heeft een totaalbedrag van €75.000 ter beschikking gesteld. Als lid van Rabobank Amerstreek krijgt u per post een stemkaart thuisgestuurd. Daarop staat een unieke stemcode.

Bent u geen lid, maar wel klant van Rabobank Amerstreek?
Wordt voor 1 maart 2018 lid van Rabobank Amerstreek, zodat u mee kan stemmen. Ga naar https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amerstreek/uw-lidmaatschap/. Mocht u geen lid willen worden dan kunt u natuurlijk wel in uw omgeving informeren bij kinderen, familie, vrienden en kennissen of zij lid zijn van de Rabobank Amerstreek zodat zij hun stem op ons uit te brengen.