.

Agenda

 

5-daagse vakantiereis Reisje langs de Rijn

Maandag 13 juni t/m Vrijdag 17 juni 2016

 

Beste leden, de 5-daagse vakantiereis begon op maandag 13 juni. Een ervaren chauffeur kwam ons ophalen voor een reisje langs de Rijn. Na de lunchstop waren we al vroeg in ons hotel en konden we op verkenning in de buurt of ‘s avonds een wandeling maken of genieten van de vrije tijd.

 

De tweede dag naar Maria Laach. Dit klooster ligt aan het Laacher-vulkaanmeer en is een bezoek zeker waard. Na ons bezoek gingen we naar Koblenz met een geschiedenis van kerken, kastelen en deftige burgerhuizen.

‘s Middags gingen we aan boord voor een Rijnreis naar Boppart waar de bus al stond te wachten voor een rondrit Rijn – Moezel. Via het Rijndal gingen we zuidwaarts, voorbij St. Goarshausen passeerden we de beroemde LORELEI. Vanaf daar naar Rudesheim naar het beroemde ‘DROSSELGASSE’ met veel WIJNSTUBEN. Hier is ook het 38 meter hoge monument van Niederwalddenkmal, Koningswinter-Drachenfels, De Brug van Remagen en Meyen heel veel bezienswaardigheden, het Vredesmuseum en een bezoek aan Terra Vulcania. Het was een hele belevenis. ‘s Avonds de voetjes van de vloer om te dansen met live muziek.

Op de laatste dag hadden we nog een wijnproeverij waar heerlijke wijnen tussen zaten en op de terugreis langs Monschau met een Nederlandse gids die lokale specialiteiten liet proeven. Als afsluiting genoten we hebben in Soerendonk van een heerlijk 3-gangen Diner (wat heel lekker was).

 

Het was een mooie reis waar we veel hebben gezien en genoten hebben van al het moois. Namens de organisatie van de W-Groep Made willen wij graag iedereen bedanken voor de aanwezigheid. In het bijzonder willen we graag Lam Vos bedanken voor de mooie foto’s.

 

Groetje, Anneke Netten

Bestuur W- Groep Made

 

 

 Bekijk hieronder de foto's per dag of klik hier om één of meerdere foto's te downloaden.

 

Dag 1

 

Dag 2

 

Dag 3

 

 

Dag 4

 

 

Dag 5

 

 

 

Of bekijk hier alle foto’s.