.

Agenda

Najaarsreis naar Terschuur en Garderen

Beste Leden, 

 

Op woensdag 19 oktober ging de leden van W-Groep Made met de najaarsreis op stap naar Terschuur en Garderen. Het begon met slecht weer op 19 oktober jl. voor de najaarsreis, maar uiteindelijk is het toch een mooie dag geworden met veel bezienswaardigheden. 

 

 

Oude ambachten en speelgoedmuseum in Terschuur

We gingen naar Terschuur met oude ambachten en speelgoedmuseum waar we ontvangen werden met koffie, thee en gebak. Daarna gingen we het museum in. Het is meer dan een museum alleen, want je mag de spullen aanraken ‘je mag er zelfs blijven slapen’. Je mag er wassen - onder de droogkap - achter de toonbank, maar ook zegeltjes verkopen, schoenlappen en ga zo maar door.

Toen was het lunchtijd. Lekker gegeten en weer op naar het speelgoed van vroeger. Heel leuk. Toen waren er geen mobieltjes of iPad. Je kon ook overal komen, want het is rolstoelvriendelijk. Er is ook een lift aanwezig, dus precies iets voor de W-Groep.

 

Zandsculpturen van de Wereld van Rien Poortvliet in Garderen

Toen naar Garderen voor de zandsculpturen van de Wereld van Rien Poortvliet. Prachtige werkstukken waren erbij. Hoe krijgen ze het voor elkaar! Zo mooi. We hebben allemaal genoten.

We hebben onze dag afgesloten met een fijn diner en onze dagreis was weer volmaakt en geslaagd en iedereen ging tevreden naar huis.

 

Tot de volgende reis, maar liever met meer personen.

 

Groetjes,

Anneke Netten en bestuur W-Groep Made

 

Bekijk hier de foto's