.

Gebruik van Cookies

Agenda

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
23
24
25
26
27
28

Bezoekers

vandaagvandaag0
gisterengisteren5
Deze weekDeze week0
Deze maandDeze maand203
TotaalTotaal186788
52.23.192.92

Prijsuitreiking Vissen W-Groep - KBO

Prijsuitreiking W-Groep-Made – K.B.O. 2018

Op woensdagmiddag 29 augustus waren alle vissers van W-Groep-Made – K.B.O. aanwezig voor de prijsuitreiking van de viscompetitie 2018 in het clubhuis bij Madese Boys. Als alles naar wens verloopt dan wordt dit de laatste van 2018 met de prijsuitreiking, de sponsors en de totale eindstand. De vissers weten het al een week, maar er wonen meer mensen in de Made en die lezen het ook graag.

 

Vissen wgroepmade

 

Uitslag Viscompetitie Vissen W-Groep-Made – K.B.O. 2018

Maar gelijk beginnen met de Kampioen van de W-Groep Made - KBO 2018 en dat is geworden Ad Segers, proficiat namens heel de Maij! 2de Walter van Meel, 3de Goof Welten, 4deBert van Geel, 5de Antoon Marijnissen, 6de Ad van Dinteren, 7de Dim Langerak, 8ste Jos Beljaars, 9de Bernhard de Wijs, 10de Wil Fens, 11de Antoon van Meel, 12de Antoon de Laat 13de, Ad van Mook, 14de Theo Kwaaitaal, 15de Kees de Laat, 16de Jan Teunissen, 17de Willem Segeren, 18de John van Dongen, 19de Rien Schippers, 20ste Janus Bastiaanssen en blijft over de Koning en dat was ik, Wil Fens met een visje van 64 cm.

 

En bijna al deze vissers zaten op woensdag 29 Augustus ‘s middags in de kantine van de Boys te wachten op hun bijdrage en de goei op hun bekers. En wat bij ons ook gebruikelijk is, is bij de laatste samenkomst (de prijsuitreiking) erbij zijn, is om alles wat erop en onder de tafel staat uit te delen, en wie dat waren? Niet minder dan onze eigen voorzitster van de W-Groep Made, Mevr. Anneke Netten en van de K.B.O. was het Den Heer Hugo Kuiper. En ook was er zoals gewoonlijk Mariëlle van Gurp er weer bij en kon het beginnen. Toen ik de lijst aan Anneke gaf en zei alles wat hier op staat willen ze allemaal horen, was dit een fluitje van een cent voor haar, helemaal goed hoor! Anneke de lijst en Hugo de tassen van de Jumbo en wat spierpijn. Jammer dat Jan Teunissen er niet bij kon zijn voor de groepsfoto, maar ja, ze zijn nu allemaal weer thuis. Toen dit alles zo wat voorbij was kwam Ad van Dinteren met 2 prachtige boeketten bloemen, voor Bert en mij, mooi om te zien en heel fijn om te krijgen, vissers allemaal nog bedankt. Ook heel jammer dat Sjel er dit jaar helaas niet bij kon zijn i.v.m, zijn gezondheid, wij allemaal hopen dat je maar snel beter wordt. Voor dat ik aan mijn laatste refrein begin nog even dit. Het was voor Anneke en Hugo hun eerste keer dat ze erbij waren en kregen beiden het laatste woord en dat was heel positief en vonden het fijn dat ze geweest waren. En Mariëlle, jij hoort er ook bij en de attenties ook, nog bedankt allemaal. Het was een fijn uur.

 

En nu dan de laatste regels de sponsors: W-Groep Made - KBO - JUMBO – Sporttief/Roestenburg Made - Jac de Roos Dongen - Fauna Hengelsport Raamsdonksveer - Pets & CO Hoosemans De Dierenspecialist Made - v.v. Madese Boys - bestuur van ESOX - Jan Romme voor het vissen en parkeren, alle vissers die hebben meegedaan en de mindere hebben geholpen met hun spullen en hopen dat ik niemand vergeten heb. Het was een mooie gezellige en spannende competitie. Allemaal hartstikke bedankt en tot het volgende seizoen in 2019. En als laatste de redactie van E.M. de Jong voor het plaatsen van mijn mails.

Bekijk hier alle foto's: http://bit.ly/groep_vissen2018

 

Bedankt namens Bert en Wil (De Wedstrijdcommissie)

Houdoe.