.

Gebruik van Cookies

Agenda

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8

Bezoekers

vandaagvandaag9
gisterengisteren31
Deze weekDeze week40
Deze maandDeze maand444
TotaalTotaal178542
54.161.40.41

 

Actief, creatief en vooral gezellig… Vol trots gaan we weer beginnen met een nieuw actief seizoen bij W-Groep Made. Bent u op zoek naar gezelligheid, sportiviteit of cultuur? Of zoekt u juist creativiteit en ontspanning? Bij W-Groep Made is iedereen van harte welkom!

 

VAST EN VARIËREND AANBOD

Bij W-Groep Made zijn de wekelijkse vaste activiteiten weer van start gegaan, maar ook later in het jaar zijn er de wisselende seizoen activiteiten zoals kerststukjes maken en de Carnavalsbingo. Alle activiteiten vinden op de vertrouwde plek plaats in Cultureel Centrum “De Mayboom” aan de Kerkstraat in Made. W-Groep Made heeft een zeer gevarieerd activiteitenaanbod van sportief tot creatief. Activiteiten zoals biljarten, kaarten, zwemmen, bloemschikken, yoga, handwerken, zang, vissen, fietsen. “De Mayboom” heeft de beschikking over diverse ruimtes waar we gebruik van maken. Kom gewoon een keertje langs om kennis te maken.

 

MEER INFORMATIE

U bent van harte welkom om eens tijdens één van de activiteiten langs te komen of neem met één van onze contactpersonen: Mevr. A. Netten-de Laat, Tel.0162-684138, Ad van Meer, Tel. 0162-685715 contact op. Op onze website: www.wgroepmade.nl en op Facebook kunt u ook meer informatie vinden.