.

Agenda

Hoe word ik lid?

 

Wilt u graag lid worden van onze welzijnsgroep?

Download hier het inschrijfformulier. Print dit formulier uit en stuur dit naar onderstaand adres. Ook voor meer informatie over onze activiteiten kunt u met de ledenadministratie contact opnemen of kom gewoon een keer langs. Het Cultureel Centrum “De Mayboom” aan de Kerkstraat in Made is de plek waar alle activiteiten plaatsvinden.

pdf button Inschrijfformulier

 

Ledenadministratie

Dhr A. van Meer
Akkerstraat 12
4921 KP Made
Tel. 0162-685714

Email: ledenadministratie@wgroepmade.nl

 

De contributie bedraagt €30,00 per jaar voor echtparen en/of samenwonenden.
Voor alleenstaande bedraagt de contributie €15,00 per jaar. 
De contributie kan per machtiging worden voldaan (en dat scheelt onze penningmeester veel werk)

De contributie dient in de maand Januari op bankrekening Iban Reknr. NL 96 RABO 0131.5937.65 t.n.v. Welzijn Groep te worden voldaan.

Bij tussentijds lidmaatschap hanteren wij de contributie per kwartaal.

 

Na ontvangst van het inschrijfformulier kunt U deelnemen aan de div. activiteiten (voor zover mogelijk). De diverse activiteiten staan vermeld op onze website met de namen en telefoonnummers van de activiteitenbegeleiders die U kunt bellen voor informatie of eventuele opgaven als U wenst deel te nemen aan de activiteiten. Regelmatig ontvangt U ook nog een nieuwsbrief om U op de hoogte te houden van alle activiteiten die plaatsvinden.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok