.

Gebruik van Cookies

Agenda

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Verslag no. 2 Competitie Vissen W-Groep – K.B.O.

visvangstWoensdag 23 Mei - Dit jaar moeten we helaas met drie man minder doen en zo gebeurde het dat VAK.A met een man meer dan VAK.B maar dat maakt niks uit. Gewoon weer bij Jan Romme en om een uur naar hun plaats nummer en wachten op de toeter.

 

Het gaat dit jaar niet wat wij er van verwacht hadden, om eventjes een paar kilo vis te vangen vergeet het maar. Wel of geen vis de lijst is genadig en moet ingevuld worden. De Familie en bekenden willen persé de lijst zien nou dat moet dan maar..

 

Uitslag V.A.K. A.
Als eerste de tien van A. Als beste was er geworden Walter van Meel met 120gr Proficiat. De no2 was er met 80gr Jos Beljaars die gaat lekker. Op plaats drie komt Bert van Geel met 40gr, had er meer moeten hebben. En nu komt er een vijftal met allemaal 10gr en dat is bij ons allemaal vijf punten er bij. Ik kan het mij niet herinneren dat ik dat ooit mee gemaakt heb , gunstig voor het klassement toch! En wie die vissers waren komen er nu aan. Goof Welten – John van Dongen – Dim Langerak – Bernhard de Wijs en de laatste die er vier bij krijgt was Ad van Dinteren. En dan nog twee pechvogels als laatste met een nat leefnet mee niks er in en de 10 is voor W. Segeren en W.Fens. En dat was de vangst van VAK.A 290gr.

 

Uitslag V.A.K. B.
Nu komt VAK.B aan de beurt de winnaar zat en wij hadden niet anders verwacht op de staart waar de vis zat en dat was, de man in vorm Ad Segers met 1020gr Proficiat. De mooie 2de plaats was voor Antoon van Meel met 80gr. Op de derde plaats komt met 20gr te staan en dat was Ad van Mook maar ook Antoon Marijnissen had ook dezelfde vangst 20gr dus ook jij krijgt er 3bij. Ook Jan Teunissen komt er aan en de 4de plaats is verdiend met zijn 15gr als het er om gaat telt elke gram. Ja als je Jan ziet is Theo Kwaaitaal niet ver in de buurt te vinden want die werd 5de met 10gr. Jammer maar het is niet anders maar deze zes waren echt de mannen die het er goed van af gebracht hadden en de totale vangst van VAK.B was 1165gr tel er 290gr bij is samen 1455gr met 19 man in 2,5 uur tijd. In dit VAK waren ook nog drie man zonder vis en dat waren Janus Bastiaansse – Cees de Laat en Rien Schippers. Je moet maar denken de wind zal toch wel eens de goede kant gaan waaien. De vis is uitgepaaid dus ze zullen binnenkort wel komen eten, nou we rekenen er op net als de no 1 ALLEMAAL VIS OP 6 JUNI VLOEDSPUI .

 

De Wedstrijdcommissie Houdoe.