.

Gebruik van Cookies

Agenda

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

2018 03

 Verslag no. 3 Competitie Vissen W-Groep – K.B.O.

VloedspuiWoensdag 6 Juni - Met een paar afmeldingen en een vis kist vol met ambitie en een prachtige dag om als het even kan allemaal wat vis in je net te krijgen bij Jan Romme in de Vloedspui. De vangsten worden ook al wat beter.

 

Het weer was zo dat er een paar bij zaten onder de parasol die je normaal nodig heeft tegen de regen, maar nu was het om geen zonnesteek te krijgen smeren met factor 50. Het was er bloedheet tussen het riet, maar ons hoor je niet hoor. Maar gelijk beginnen met de uitslag van deze no3 op de 6de Juni.

 

Uitslag VAK.A.

Het valt weer op dat de kop en staart nummers de lakens uitgedeeld hebben. En de winnaar in dit vak hij zat op 1 en was een met 760gr en de naam was Jos Beljaars, proficiat Jos. Op de 2de plaats komt met een mooi zooike vis namelijk 520gr en dat was Ad van Dinteren, goed hoor! Goof Welten ving 460gr goed voor een derde plaats op de lijst. Dan de 4de plaats en die was voor Dim Langerak of wel de schrik van de Vloedspui met zijn buit van 440gr. Op de 5de plaats komt te staan met 340gr en dat is Theo Kwaaitaal die moet eerst nog wennen daar in die vette klei, maar heeft zich nu ook aangemeld bij de wedstrijden van ESOX, ben nu al benieuwd hoe dat gaat. Cees de Laat komt op de 6de plek te staan met zijn 120gr komt helemaal goed. Wim Segeren weet ook al hoe de vis er uit ziet en ook hoe hij ze moet vangen en met zijn 40 gr was goed voor de 7pt. En Rien Schippers sluit de rij met een baby brasem van 10gr en 8pt op de lijst erbij. En als laatste op lijst die er 10 strafpunten bij krijgt was Antoon van Meel om hij alleen geen vis had gevangen. Dat was de uitslag van VAK.A.

 

Uitslag VAK.B.

Maar gelijk door gaan met het gouden vak. Iemand die bijna achteraan zat en maar liefst 1700gr vis in zijn net had zitten en dat was Ad Segers en dan heb je lekker gevist niet dan. Ook proficiat voor jou, Ad. Met 1140gr en op de 2de plaats komt te staan Walter van Meel. Nog even wachten en dan komt na de 4de wedstrijd met een tussenstand in ‘t Carillon te staan als alles goed verloopt, omdat de meeste supporters het eerste naar de tussenstanden in de gaten houden daar zijn wij al achter gekomen. Ik ga verder met het verslag en dat is Bernhard de Wijs met 520gr en de 3de plaats is voor jou. De 4de plek is voor Antoon Marijnissen met 300gr, hij zat echt op de staart en had er eigenlijk meer van verwacht. Op de 5de komt mijn collega en rechterhand Bert van Geel met 160gr. Jan Teunissen had 120 gr makreel gevangen en de 6pt staan er al bij hoor! Op de 7de komt John van Dongen met 40 gram en op de 8ste plaats komt W. Fens met 10 gram. Negende was dit keer een slaap nummer. En dit was de hele buit van het hele vak B.

De buit was niet al te vet, maar het weer des te beter en ga er maar van uit dat de vangsten beter gaan worden en de weegschaal zijn werk goed blijft doen. Tot hier en ga er mee stoppen en ga proberen om dit verslag op de goede plaats te mailen, en hoop jullie allemaal te zien op Woensdag 13 Juni bij als vanouds bij Jan Romme aan de waterkant.

 

De Wedstrijdcommissie.        Houdoe.