.

Gebruik van Cookies

Agenda

Verslag no. 4 Competitie Vissen W-Groep – K.B.O.

vissen

Woensdag 13 Juni - Verslag van de no.4 van de 8 en ook weer bij Jan Romme op Woensdag 13 Juni. Omdat het de laatste tijd de waterstand nogal aan de lage kant had gestaan heeft de Brabantse Delta het peil op gevoerd en daar was de vis misschien wel van geschrokken, omdat de vangst later bleek ook niet al te best was. Maar je kunt niet altijd alles hebben, mooi weer veel water en nog een net vol vis, ja doei.

 

Voordat ik verder ga eerst nog een verrassing namelijk Antoon de Laat heeft zich na no.3 bij ons aangemeld en heeft de 20 vol gemaakt dus 2x20. Hij had een week eerder al aan het spioneren geweest en had toen al laten weten van, ik zal wel even zien hoe het wel moet en je kan niet de hele week biljarten.

 

Uitslag VAK A
Bij de loting waar je komt te zitten wat denk je op no.1 dus op de kop. Maar de winnaar in VAK A. was toch weer Ad Segers met 820gr zijn derde 1 op rij niet normaal alle vangsten meer dan 530 gr. Proficiat hoor! En op de 2de plaats komt met 660gr wie denk je juist Antoon de Laat, daar zijn we mooi klaar mee. Op plaats 3 komt te staan met 180gr Dim Langerak drie piraten op een rij. Op plaats 4 is geworden W. Fens met maar 140gr. De 5de plaats was voor 2 man bestemd te weten Jos Beljaars en Antoon Marijnissen ieder 80gr. Op plaats 6 komt Bert van Geel te staan met 40gr en daar komen nu 6 puntjes bij. En Antoon van Meel sluit de rij af met 20gr en krijgt er 7echte pt bij. En wie ook tussen ons gezeten heeft en een leeg net met geen vis en dat was jammer genoeg Wim Segeren plus een 10 en nog 4 kansen. De buit 2020gr een mooi glad getal in VAK A.

 

Uitslag VAK. B
De winnaar daar was geworden met 360gr Goof Welten, hoe krijgt ie ze bij elkaar ook, Proficiat Hoor! Op de 2de plaats zie ik daar te staan met 240gr en dat is Ad van Dinteren kan bijna niet beter. Walter van Meel moest het deze keer met een paar ons minder doen en had 80gr gevangen goed voor de derde plaats. En ook met 80gr was er nog een en dat was Bernhard de Wijs. De 4de plaats die 60gr in de aanbieding had en dat was Theo Kwaaitaal. En Janus Bastiaansse die 10gr had werd dik uit betaald en kreeg er op de lijst een dikke 5 bij. Ik zie dat er in dit vak drie tussen zitten met een dikke nul en een grote tien en dat waren Cees de Laat, Jan Teunissen en John van Dongen. Het kan bij iedereen gebeuren. De buit bij VAK B was 830gr.

 

Tussenstand
We hebben er nu vier opzitten van de acht en dan krijg je er van de 20 man dat 10 man het puntenklassement aanvoeren. Nu kun je goed zien hoe je er zelf voor staat. Aan de leiding met twee man: 8pt Ad Segers en 8pt Walter van Meel, 11pt Jos Beljaars, 12pt Dim Langerak, 13pt Goof Welten, 14pt Bernhard de Wijs, 15pt Ad van Dinteren, 21pt Theo Kwaaitaal, 22pt Antoon van Meel en 22pt Antoon Marijnissen. Het is jammer dat er elke keer gemiddeld twee man afwezig zijn om wat voor reden dan ook, want het blijft toch een mooie sport om het te kunnen doen.

 

De wedstrijdcommissie wenst degene die ziek zijn een snelle beterschap toe. Iedereen die op vakantie gaat een fijne zomervakantie en gezond weer thuis.
 

De Wedstrijdcommissie Houdoe.