.

Gebruik van Cookies

Agenda

Verslag no. 6 Competitie Vissen W-Groep – K.B.O.

Woensdag 18 Juli - Wedstrijd 6 

thermometerHet valt niet mee om een verslag te maken met temperaturen van meer dan 30 graden en dan moet je er maar van uit gaan dat ik er geen drie dagen over ga doen. Net als de andere zaten we weer tussen het riet, maar nu met drie man minder. Jos Beljaars was verhinderd en Ad Segers met Jan Teunissen dachten dat beiden met overgewicht zaten en daarom toch maar even de 4-daagse van Nijmegen gelopen hebben. Het waren toch maar 200km zonder viskist, Proficiat hoor!

 

Heren vissers opgelet!

Woensdag 1 augustus kunnen wij niet in de boezem bij Jan Romme vissen. Dit in verband met het oogsten van de bonen. Dus moeten wij noodgedwongen uitwijken naar de open ham. Verzamelen om 13.00 uur bij de kleine sluis.

De wedstrijdcommissie.

 

 

Uitslag VAK. A.
Over wat er tussen het riet allemaal gaande was te beginnen in VAK. A. Met 920 gr was hij iedereen te glad af en dat was Antoon de Laat. Ze maken er tegenwoordig een gewoonte van dat als op een zit ook de meeste vis moet vangen, dat hoef bij ons niet perse, Proficiat hoor! Op de 2de plaats komt met 860gr Antoon Marijnissen, ook een gevaarlijke op de lijst. Op plaats 3 komt te staan Antoon van Meel met 660gr is ook goed bezig. De 4de plaats kwam terecht met 40gr en dat was Wim Segeren, gaat goed. Op plek 5 met 20gr staat Theo Kwaaitaal gaat niet goed. En nog eentje met 20gr was W. Fens en die gaat helemaal niet goed. En de laatste met een visje en dat leverde hem een 6de plaats op en 10gr en dat was Cees de Laat. Maar de pechvogel van de dag was toch wel Goof Welten helemaal geen beet gezien, maar kreeg wel de meeste punten voor straf erbij op de lijst. En dat was VAK. A.


Uitslag VAK. B.
Over naar VAK. B. Dat zijn de mannen die het verste hebben moeten lopen, maar ook allemaal vis hadden gevangen. En wat denk je wie daar als eerste over de meet kwam met 1020gr vis in zijn net Bert van Geel meer dan een pond en dan heb je een fijne middag gehad en allemaal heeft er nog twee wedstrijden te goed. Op de 2de plaats komt met 440gr en dat is Walter van Meel. Op plaats 3 komt Ad van Dinteren met 420gr, als ik goed kijk heeft hij een mooie file staan. Op de 4de plaats komt Ad van Mook met 400gr. Dim Langerak heeft de 5de plaats gekregen met zijn 180gr. De 6de plek was voor Bernhard de Wijs met zijn 80gr. Ik ben al bij de no.7 en daar staat met 60gr. Nu komt de 8 in zicht en die is voor Janus Bastiaansse met 40gr. En Rien Schippers sluit de rij af met zijn 20gr, maar allemaal vis. En dat is alles van de no.6 op 18 Juli bij Jan Romme met heel mooi weer en de helft te weinig vis. Wij hopen jullie allemaal weer terug te zien op 1 augustus voor onze laatste op een na. Wij wensen onze visvriend Sjel van de Made nog EEN VAN HARTE BETERSCHAP.


De Wedstrijdcommissie. Houdoe.