.

Gebruik van Cookies

Agenda

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Verslag no. 8 Competitie Vissen W-Groep – K.B.O.


VloedspuiWoensdag 15 Augustus - Onze laatste van dit jaar van deze competitie is wat het vangen van vis betreft over en uit, en kunnen wij de balans op gaan maken en wat er allemaal bij hoort en dat is niet niks hoor!

 

Over het weer hoor je ons niet klagen, maar de vangst was zo, als je van tevoren denkt van, nou hang je net maar uit, want vandaag op deze laatste dag gaat het gebeuren, allemaal vis hoor? En dat had ik er nou net niet bij moeten zeggen. Heel de club was wel compleet en dan mag je toch ook wel verwachten dat als de vis gewogen moet worden, wij naar huis bellen en zeggen dat wij een half uur later thuis zijn. Heel die theorie kwam geen fluit van uit. Er waren er zelfs nog vier die glad geen beet gezien hebben. En ik was daar ook bij, maar als je al 65 jaar vist dan weet je donders goed hoe er een leeg leefnet uitziet en kun je daar niet tegen gewoon thuisblijven, een dambord aan de muur want die heeft iedereen, en gooien maar. Dat moest ik allemaal even kwijt. Maar wij hebben allemaal gelukkig echte sportvissers te doen. En nu dan de laatste uitslag van de Vloedspui bij Jan Romme.

 

Uitslag VAK A
Als er iemand blij is dan zijn wij het wel, want dat Jan Theunissen op stek no. 1 kwam te zitten en dacht van een ander vist er bijna altijd een 1 en waarom ik niet, en wat deed Jan hij alleen heeft het druk gehad en ving maar liefst 920 gr vis. Wij blij, jij blij, Proficiat kon niet beter. Op plaats twee zat ook op 2 en dat was Antoon de Laat met zijn vangst van 420gr. Dat kun je wel begrijpen, omdat hij de helft van de tijd Jan in de gaten heeft zitten houden ja en dan mis je de helft mij zelf verteld. De 3de plaats kreeg Bernhard de Wijs omdat hij 60gr vis had. De 4de plaats komt te staan Antoon Marijnissen met 40gr had op meer gehoopt. Toch nog een tweetal op plaats 5 met 20g en dat waren Antoon van Meel en Willem Segeren, mooie afsluiting. Met 10gr weer twee man maar nu op plaats 6 komen de twee en dat zijn Goof Welten en Jos Beljaars. Dan twee die er weer een 10 op hun rapport bij krijgen, en dat waren Theo Kwaaitaal en Wil Fens. En dat is heel het VAK van A.


Uitslag VAK B
Over naar VAK B. Weer het vak met van de lange afstand en ook met de meeste vis. Gelijk de winnaar van B iemand die zo wat de hele Vloedspui aan zijn haak heeft gehad en zijn klassement ziet er zo uit in 2018: een keer afwezig, 5pt, 4pt + 5 X 1, lust je nog peultjes, niet normaal, nog nooit meegemaakt dat ik weet en ik heb het over Ad Segers en dit was zijn 5de no 1, Proficiat Ad. Well DONE! Vandaag 1380 gr. Op de 2de plaats komt Walter van Meel met 620 gr ook goed gevist dit jaar. Ad van Mook was met 440 goed voor een 3de plaats. En Bert van Geel had 240gr vis en is op het ogenblik in tweestrijd met iemand en bumper aan bumper zitten, maar de echte uitslag moet je nog even geduld mee hebben en Bert krijgt er vandaag ook 4pt bij ook zijn rivaal. Om dat Dim Langerak nog op tijd wakker was geworden had hij toch nog 230gr en de 5pt was voor hem. Ook hier een duo met elk 40gr en dat zijn, Cees de Laat en Janus Bastiaanssen en met vis namelijk 30gr en 7pt waren voor Rien Schippers. En ook 2 man hier zonder vis en deze pechvogels waren Ad van Dinteren en John van Dongen De rest komt later.

 

De Wedstrijdcommissie.    Houdoe.