.

Agenda

2017 01

Vissen 2017 01

Competitie Vissen W-Groep – K.B.O. van start gegaan

De datum voor de eerste van ons stond gepland op 10 Mei en met 2 vakken van 10 vissers stond er een mooie file te wachten op den Dijk van de Haven van Hooge Zwaluwe met de gedachte van, waar kom ik te zitten, zou de vis bijten, en met hoeveel kilo kom ik op de eerste lijst te staan!

 

De club had nog groter kunnen zijn, maar een man zat met zijn gezondheid te sukkelen en twee andere vissers te weten de Heren Kwaaitaal en Teunissen hebben hun spaarvarkens geslacht en van dat geld zaten ze in een land waar je niet met de fiets naar toe gaat. Maar op 22Mei zullen ze er gegarandeerd wel bij zijn. Ook is er een nieuw lid bij gekomen en dat is Jan Bastiaansen, Welkom Jan! Volgens ons is de meeste vis al weer uitgepaaid en dan zijn ze nog te ziek om onze maden en pieren te pakken. Zij ziek en wij balen omdat ons leefnet leeg blijft, maar wel nat. Buiten een engkeling na die zijn schepnet heeft mogen gebruiken moesten de meeste naar huis met de gedachten, volgende reis beter! Het waren twee uitslagen en die zagen er zo uit.

 

 

 

VAK. A.

Met 2090 gr was de winnaar Walter van Meel en zelfs van alle 20 man. Op de 2de plaats komt met 1910gr te staan Ad Segers. En een mooie 3de plek was voor Antoon van Meel met een prachtige ruisvoorn van maar liefst 1300gr (zelden gezien). En op de 4de plaats was Goof Welten met 10gr, en daar was hij maar wat blij mee! Misschien hebben we toch nog een record gehaald met 2 man vis in VAK. B.

 

VAK. B.

En dat was als eerste met 1330 Bert van Geel, en die ene brasem de grootste vis deze middag. Die van Walter was 52.3 en van Bert 52.4. En de 2de plaats was voor Wil Fens met 1150gr. Beide winnaars proficiat En dat was de hele vangst van deze mooie dag. En omdat het vandaag onze eerste was ga ik niet alle nieten bekend maken omdat het al erg genoeg is dat ze er 2,5 uur hebben moeten zitten, zonder vis. Maar het mooiste van alles vinden wij de hulp met elkaar SJAPO, bedankt en houwen zo.

 

En dan zien wij jullie weer terug op 22 MEI, op dezelfde dijk.

 

 

De Wedstrijdcommissie.      Houdoe.