.

Agenda

Verslag no. 2 Competitie Vissen W-Groep – K.B.O.

Maandag 22 Mei - Dit was de datum van onze no2. En nu waren er vier afmeldingen. Daarom 2x9 man aan de waterkant, ook weer bij Knoop onze laatste daar. En wij zagen dat het waterpeil heel laag stond. En de stroom was ook een beetje te snel voor ons en dat hoeft voor ons ook niet perse. Het spreekwoord bij ons is, water weg vis weg.

 

 

Uitslag V.A.K. A.
De eerste wedstrijd hadden er toen zes man vis, en vandaag waren dat er 13, we gaan vooruit. Maar de winnaar van vandaag had de eerste wedstrijd bewust voorbij laten gaan, omdat hij in topvorm aan de start wilde zijn. En wat denk te, binnen het half uur was het bingo voor hem. Een platte van 1680gr, en dat bleek later de enige brasem en ook de zwaarste vis te zijn die dag. Hij was ons allemaal te slim af, en het is je gegund ook. Proficiat Theo Kwaaitaal en bedankt voor de les. Op de 2de plaats komt iemand die ik al ken vanaf zijn vijfde, komt ook uit Terheijden en hoort ook bij de grijze garde, maar het vissen blijft zijn hobby no1, denk ik. Maar de 2pt zijn voor Jos Beljaars met 120gr. De no3 is iemand die altijd probeert zijn vismaat bij te houden en dat zal wel een punt blijven omdat Theo vorig jaar na afloop op de derde plaats stond en jij op no 16. En nu heb ik het over Jan Teunissen die met 100gr vis derde werd. 4de is geworden met 50gr Ad van Dinteren. Ad Segers verspeelde misschien wel een topuitslag, maar ze horen wel in je net rond te zwemmen en met 40gr heb je nog altijd een 5. De 6de plek krijgt Ad van Mook met zijn 30gr erbij. En de laatste met vis in dat vak is geworden met 10gr en dat was Wim Segeren. En hier twee met helemaal NIKS en dat waren onze nieuwkomer Janus Bastiaanssens en ikzelf, Wil Fens.

 

Uitslag V.A.K. B.
Ja, als je een zeelt kan vangen van 1620gr, dan kun je wel zeggen dat jou middag geslaagd is. Dat deed Antoon Marijnissen even, en als je dan verders geen vis meer kunt vangen dan duurt 2,5 uur ook niet lang meer. Het was een prachtige vis ook, wij vinden het ook een van de mooiste vissen die hier rondzwemmen. Er zijn maar 2 enen te winnen, en ook voor jou Antoon, Proficiat. Op de 2de plaats komt met 480gr, Bernhard de Wijs, ook een die bijna altijd vis vangt, geen roofblei, dan maar spiering. Op de 3de plaats komt terecht Sjel van de Made met een half onsje en daar moest hij het deze reis mee doen. En nu dan onze eerste duo met alle twee hetzelfde gewicht, en dat is 40gr, en dat waren Rien Schippers en Bert van Geel, beiden 4pt erbij. Ook Johan Stoop hoorde vandaag bij de goeie, want die 20gr kreeg je 5pt voor op de lijst. Nu nog even de nieten en hier waren het er drie en dat waren, Jan van Meel – Cees de Laat en Walter van Meel. Ik zag op de lijst dat er slechts twee zijn die beiden gescoord hebben en dat zijn, Bert van Geel 1+4= 5pt en Ad Segers met 2+5= 7pt. Knap hoor!!

 

Dit is het hele verslag van de no2. Je weet dat de no 3 verzamelen is bij de Kleine Sluis Open Ham 1 Juni. Met hetzelfde weer graag.

 

De Wedstrijdcommissie Houdoe.