.

Agenda

2017 03

 Verslag no. 3 Competitie Vissen W-Groep – K.B.O.

Donderdag 1 Juni - Onze no. 3 is ook al weer verleden tijd, en nog eentje erbij en dan hebben wij de helft er weer opzitten. En om nou te zeggen van, de vangsten waren goed, dan heb ik het helemaal fout. Je gaat het een gewoonte vinden, de leefnetten worden groter en de vangsten minder, wij zien het liever andersom.

 

Maar na elke wedstrijd komt een verslag, sorry voor het lange wachten, maar alles heeft een reden hoor! Onze no. 3 hebben wij gevist bij de Grote Sluis, en de Boulevard en de uitslag komt er nu aan.

 

Uitslag van Vak A

Zoals het alfabet begint zo begin ik ook altijd, en dat is nog steeds. V.A.K. A. Op de 1steplaats kwam te staan Bert van Geel met 440gr en de eerste wedstrijd was dat ook zo en heeft nu pas 6pt te staan, een heel goed begin. En als er geen grote vis te vangen is, dan ben je overal blij mee. Je hebt er vissers tussen die wel weten hoe ze dat kleine spul moeten vangen, ik kan mijn klanten wel. De meesten van ons gaan gelijk op de platte, maar de gladjanissen moeten eerst die nul wegwerken, en dan zien we wel weer wat er gaat gebeuren. Ook toevallig is er geen een grote vis gevangen. Probeer ook eens uit wat zij doen, want vele kleintjes maken samen veel. Nu de no. 2 dan en dat is geworden met 260gr Ad Segers. Op plaats 3 komt terecht Bernhard de Wijs met 200gr. Op no. 4 komt komen te staan met elk 120gr Walter van Meel en W. Fens. Dit is zijn eerste score die hij bij ons op de lijst laat zetten en dat is, Janus Bastiaanssens en begint met 40gr en dat is de eerste top 5 plaats voor hem. Dan nog een duo met elk 10gr en de twee zessen zijn voor Sjel van de Made en Jan Teunissen. En helaas zie ik er drie staan van de elf met een dikke nul en dat waren Jan van Meel - Dim Langerak en Johan Stoop.

 

Uitslag van Vak B

Als eerste, (voor ons de specialist als het om spiering gaat) met 360gr Goof Welten. Op de 2de plaats komt met maar 10gr minder Antoon Marijnissen dus had 350gr vis gevangen. En dan weer 10gr minder komt met 340gr op de 3de plek te recht Jos Beljaars. Een sterk podium, en bij ons zijn dat viskisten. En zo dicht bij elkaar. En hoe krijgt hij het voor mekaar, een vierpunter op de lijst, het was een uitschieter van jewelste op de 4de plaats en met tweehonderd gram komt en dat was Rien Schippers. We hebben er lang op moeten wachten maar uiteindelijk komt de klasse toch naar voren, net als met biljarten. De 5de plaats was voor Theo Kwaaitaal met 160gr. En ook hier een tweetal met 20gr en dat zijn Ad van Mook en Wim Segeren. Ook hier een drietal met geen vis, net als het ander vak, en dat zijn, Ad van Gils - Ad van Dinteren en Cees de Laat. Dit was het weer over deze no. 3.


Ga lekker vissen en geniet van de natuur. En dan zien wij jullie hopelijk weer bij de Kleine Sluis voor de volgende wedstrijd, van de W-Groep - K.B.O. Op 15 Juni.
 

De Wedstrijdcommissie.        Houdoe.