.

Agenda

Verslag no. 6 Competitie Vissen W-Groep – K.B.O.

Woensdag 12 Juli - den Heer Jan Romme bij de Vloedspui - Wedstrijd 6 

Foto0159De no. 6 moest gevist worden, maar de vooruitzichten waren ‘s morgens niet om aan te zien, de ene bui na de andere, niet normaal. Ikzelf zag het nog niet door gaan het vissen, en ik had hem wel verwacht. Komt Bert den oprit op en vertelde mij de buienradar geeft om een uur geen regen meer aan, en wij krijgen nog zonneschijn ook hoor! Ik zei okè okè wij gaan er dan toch maar op uit, en we zien wel. Wel met een paar afmeldingen, maar nog wel twee vakken van 9 man naar Jan Romme aan de Vloedspui.

 

De nummers werden getrokken en Bert had helemaal gelijk, want het werd droog en de vis viel in slaap en wij waaiden zowat van onze kisten zowat windkracht uit het noorden dus echte zijwind, en daar zitten wij ook niet te wachten.

 

VAK. A - Als je zulk weer treft dan hoop je toch dat je nog wat visjes kunt vangen en dat was 4x niks, en 5 man wel en dat was wel een mooi stel ook in VAK A. En 1ste werd met 180gr Dim Langerak en zat ook op een. Het is niet de bedoeling dat als je op 1 zit dat je persè een 1 moet vissen hoeft niet hoor! Maar Dim denkt daar heel anders, en heeft nog gelijk ook En op de 2de plaats komt te staan met 100gr Bert van Geel. Op de volgende plek komt met 80gr Antoon van Meel. Maar met 30gr op plaats 4 was voor Sjel van de Made. En de laatste die goede punten gekregen heeft was Goof Welten met 20gr. De vier die weer met schone handen naar huis moesten waren, Ad van Mook – Walter van Meel – W Fens en Ad van Dinteren En de buit 410gr is de man 10 maaikes.


VAK. B. - Als ik bovenaan de lijst zou beginnen en dat doe ik vandaag ene keer. Theo Kwaaitaal 11pt 0 vis – Jos Beljaars 11pt 0 vis – Antoon Marijnissen 11pt 0 vis – Cees de Laat 11pt 0 vis – Janus Bastiaanssen 11pt 0 vis – Wim Segeren 11pt 0 vis – Jan Teunissen 11pt 0 vis. En nu komen de twee kanjers die speciale windbrillen aangeschaft hadden en de winnaar was daar met 240gr Ad Segers. Maar de verrassing en de wind bestendige Rien Schippers met 40 gr twee gouden visjes voor hem want dat gebeurt niet elke dag. De buit van B was 240gr.

 

Een wedstrijd om weer heel snel te vergeten en gewoon wachten op de no 7 en die gaan we doen op 25 Juli. Volgens ons was de vis helemaal van slag af door die vuile wind. Maar vis zit er en die zit dan hopelijk te wachten op ons. De beide winnaars nog proficiat met jullie eerste plaatsen van ons allemaal. En de nummers worden weer getrokken om 13uur bij Jan Romme.


De Wedstrijdcommissie. Houdoe.