.

Agenda

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
Datum : dinsdag 17 december 2019
18
Datum : woensdag 18 december 2019
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Voor wie

W-Groep Made

De W-Groep Made is een zelfstandige vereniging en heeft geen vaste bindingen met andere organisaties. Zij staat dus open voor iedereen in de gemeente die niet achter de geraniums wil gaan zitten. De doelstelling van onze vereniging is ontspanning.

 

W-Groep Made of Welzijn Groep Made heeft een zeer gevarieerd activiteiten aanbod. En de activiteiten zijn geschikt voor iedere  inwoner van de gemeente Drimmelen die niet meer aan het arbeidsproces deelneem. Hij of zij kan lid worden en kan dit blijven zo lang hij of zij dit wil.

 

In het kort de activietien binnen onze vereniging:

Bij W-Groep Made kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals Biljarten (Competitie), Biljarten (Vrij), Kaarten, Rikken en Jokeren, Bridgen, Darten, Yoga, Bloemschikken, Handwerken en Vissen. Verschillende activiteiten worden samen met de K.B.O. georganiseerd. Ook proberen we elk voor- en najaar een reis te organiseren (+ april/mei en september/oktober). Tweemaal per jaar is er een ledenvergadering. Eind November wordt er een St. Nicolaasmiddag gehouden met aansluitend enkele rondjes bingo. Half december is er een Kerstmiddag welke feestelijk wordt aangekleed door onze bloemschikdames. Uitbreiding met nieuwe eigentijdse activiteiten vindt regelmatig plaats.

Bekijk hier het Activiteiten overzicht 2018-2019.

 

Al met al een vereniging waar U zich zeker op U gemak zult voelen.

 

 

Ook enthousiast!

Meldt u hier aan als en doe met ons mee!

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.