.

Gebruik van Cookies

Agenda

Wat is

 Dagreis WGroep Made gevarieerd en gezellig

doesburg
Op woensdagmorgen 2 mei om half 9 gingen we op pad voor de dagreis naar de IJselhoeve in Hanzestad Doesburg. Op het programma stond een rondrit, een heerlijke lunch met muziek en afsluitend diner.

 

Na de aankomst met koffie en thee met appeltaart gingen we een rondrit maken met een gids die ons alles vertelde over de streek. Daarna een lekkere lunch waar iedereen zoveel kon eten als je maar wilde. Er was genoeg in ieder geval genoeg. Na de lunch was er tijd voor muziek. Twee figuranten brachten liedjes ten gehore van de Jantjes. De stemming zat er goed in.


Tot slot nog een lekker diner en als dessert natuurlijk een heerlijke ijsco. Na deze geweldige dag was de dagreis weer om. De dagreis begon met iemand die zich had verslapen en een mevrouw die zich tijdens de dagreis niet goed voelde. Zij was eerder naar huis gegaan, maar voor alle andere medereizigers was de dagreis wederom geslaagd.

 

 Bekijk hier de foto's van de dagreis.

 

Ook zin om mee te gaan?

Het volgende uitstapje is de najaarreis. Er is nog plaats, dus wil jij en ken jij iemand die samen met ons op reis wilt gaan? Geef je dan op, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Zijn er extra voorzieningen gewenst, zoals speciaal vervoer of rolstoelvriendelijke accommodaties? Geen enkel probleem. Tijdens een najaarreis kan er altijd professionele reisbegeleiding mee voor extra zekerheid. Opgeven kan door contact op te nemen met Mevr. Anneke Netten, Tel. 0162-684138 of stuur een email naar annekenetten@wgroepmade.nl

 

Groetjes,
Anneke Netten